Produktkategorier

Beräkna mängden du behöver med vår kalkylator!

För att räkna ut hur mycket du behöver köpa, använd kalkylatorn som finns på varje produkt. Du får ett förslag på den mängd du bör köpa utifrån angivna mått, men du kan alltid bestämma själv hur mycket du vill beställa.  

Max 10 ton per beställning. 

 

Några saker att tänka på inför leverans

Vi levererar till de flesta postorter i Örnsköldsviks kommun. För dig som önskar leverans till Junsele och Solberg, kontakta oss för offert.  

Vi levererar inom fem arbetsdagar från och med att beställningen är lagd. Leveransplatsen skall vara åtkomlig för vanlig lastbil. Vägen skall vara minst tre meter bred och en fri höjd på 4,5 meter.    

Om du önskar att materialet tippas någon annanstans än på en privata tomt ansvarar du som kund för att införskaffa rätt tillstånd. Kontakta gärna oss om du är tveksam eller har ytterligare frågor. 

Beställ grus

Välkommen till vår webbshop! Här kan du som privatperson beställa grus, sten och sand och få produkten levererad till angiven adress i Örnsköldsvik. Vi har ett stort utbud av stenprodukter för olika ändamål, exempelvis bärlager till uppfarten, dekorsten till trädgården, makadam till grusgångar, dränering och mycket mer. Gidmarks äger ett flertal täkter i närområdet vilket gör att transportsträckorna blir minimala. Vår ambition är att bli den självklara leverantören av stenprodukter i Örnsköldsviks kommun. Vår stora kapacitet av chaufförer och transportfordon gör att vi inom några dagar kan ha produkten levererad hem till dig.

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss i så fall!

 

OBS!

Vi har inte möjlighet att lasta olika typer av material på en och samma lastbil, därför kan du bara lägga en beställning åt gången i vår webbshop. Välj önskad produkt och betala i kassan.

Om du vill beställa ytterligare en produkt, gör ett nytt köp!