Aktuellt

Vår webbshop är lanserad!

Äntligen är vi igång! Nu kan du som privatperson i Örnsköldsvik beställa valfri produkt i vår webbshop och få din beställning hemkörd. Önskar du själv hämta med släpvagn går det naturligtvis också bra. Vår täkt i Gerdal öppnar den 2 maj medan täkten i Idbyn redan är öppen. 

I Örnsköldsviks kommun har de flesta vägar och gator bärighetsklass BK2, vilket innebär att vi får lasta max 10 ton på våra lastbilar. Om ni önskar leverans till en väg med bärighetsklass BK1 eller BK4, kan vi lasta 17,5 ton per lass. I vår webbshop finns en begränsning på 10 ton per beställning, om ni önskar beställa mer än 10 ton, kontakta oss i så fall för att få ett login som ger er möjlighet att öka vikten upp till 17,5 ton.  

Här kan du se vilken bärighetsplats din väg har (klicka i rutan “Begränsad bärighet”): trafikverket.se  

Här kan du se nedsättning av enskilda vägar: ÖrnkartaWebb  

Om bärighetsklassen är tillfälligt nedsatt behövs dispens för att kunna leverera. Kostnad för eventuell dispens bekostas av beställaren. Läs mer om våra leveransvillkor här